We hebben een retourbeleid van 30 dagen vanaf het moment dat je producten ontvangt, zodat je de tijd kunt nemen voor je beslissing om het product te houden of te retourneren.

Om je retourzending geldig te laten zijn, moet je product in dezelfde staat zijn als toen het werd ontvangen, ongebruikt zijn, inclusief labels en in de originele verpakking. Je hebt ook je kassabon of aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retouraanvraag te starten, kunt je contact met ons opnemen via info@dehuisentuin.nl. Als je retouraanvraag is goedgekeurd, sturen we een retourformulier en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder dat wij deze eerst hebben ontvangen en het retouraanvraag worden niet goedgekeurd.

Je kunt voor retourzendingen altijd contact met ons opnemen via info@dehuisentuin.nl

Beschadigde goederen
Controleer je product wanneer je deze ontvangt en neem direct contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is, of als je het verkeerde product hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen identificeren en oplossen.

Uitzonderingen / goederen zonder recht op retour
Sommige soorten goederen kunnen helaas niet worden geretourneerd, zoals gepersonaliseerde goederen en hygiëneproducten (zoals schoonheidsproducten). Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over een specifiek artikel.

Helaas kunnen we geen retours accepteren voor afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen.

Omruilen
De snelste manier om het gewenste artikel te ruilen, is door het artikel dat je al hebt gekocht te retourneren, en dat je de gewenste artikelen opnieuw bestelt wanneer je retourzending is ontvangen.

Terugbetaling
We laten het je weten wanneer we je geretourneerde goederen hebben ontvangen en gecontroleerd. Wij laten je dan weten of je retourzending is goedgekeurd. Zodra we deze hebben goedgekeurd, zullen we je terugbetaling binnen tien werkdagen verwerken met behulp van de betaalmethode die je op het moment van aankoop hebt gebruikt. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij je terugbetaling heeft verwerkt en uitgevoerd.