Levertijden

De huis en tuin heeft alle producten op voorraad. De gemiddelde levertijd bedraagt 7-15 werkdagen in Nederland. In België is de gemiddelde levertijd 12-20 werkdagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.
 
Let op: Sommige bestellingen kunnen momenteel helaas vertraging oplopen i.v.m. het Corona-virus. Wij hebben hier helaas geen invloed op. Onze excuses voor het ongemak. Onze distributeurs proberen alle bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en versturen.
 

Altijd GRATIS verzending

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 
 

Volg je bestelling

Al onze bestellingen binnen Nederland worden verstuurd met PostNL. Als je bij ons bestelt, dan kun je na een paar dagen eenvoudig je bestelling volgen via deze link

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Bekijk dan eerste onze Veelgestelde Vragen pagina voordat je contact opneemt.